Korabica

Cindy F1 RZ

Sklop: 9-12 bilj/m2
Sadnja: rano proljeće u plastenik
Napomena: Cindy RZ je odličan hibrid brzog porasta za ranu proizvodnju u zaštićenom prostoru. Ima ima kratku vegetaciju, čak i u uvjetima slabijeg intenziteta svjetla. Jedan je od najranijih, prvih hibrida korabice koji se mogu iznijeti na tržište, a formira ujednačena, blago plosnata zadebljanja (“jabučice”). Ima vrlo ujednačenu zriobu tako da se glavnina uroda može pobrati u najranijim rokovima. Cindy RZ preporučujemo onim proizvođačima koji vole korabicu s manjom lisnom masom.

Drava F1 RZ

Sklop: 9-12 bilj/m2
Sadnja: rano proljeće u negrijane plastenike
Napomena: Hibrid brzog ranog porasta  uspravnog lišća s izraženom voštanom prevlakom što ga čini manje osjetljivima na bolesti. Razvija svijetlo zeleni plosnato okrugli korijen koji se lako vadi i dorađuje za prodaju. Srednje rani  je hibrid te u  proljetnoj kombinaciji s Nacimientom RZ osigurava kontinuiranu berbu.

Morre F1 RZ

Sklop: 8-12 b/m2
Napomena: Vrhunski hibrid za profesionalne proizvođače i intenzivnu proizvodnju. Preporučujemo za proizvodnju u negrijanim plastenicima kao i za proizvodnju na otvorenom od proljeća do jeseni.

Volturno RZ F1

Vrijeme sadnje: Od proljeća do jeseni na otvorenom polju, a u plastenicima od ranog proljeća
Napomena: Vea godinama najbolji hibrid za proizvodnju u ljetnjim mjesecima. Lisna masa je snažna i uspravna. Visoka tolerancija na bolesti. Veoma snažan korijenov sistem daje sigurnost u proizvodnji čak i u lošijim, stresnim proizvodnim uvjetima i na lošijim zemljištima. Jednostavan za branje. Može se uzgajati u poluintenzivnim uvjetima, daje visoki prinos. Nije osjetljiv na pucanje stabla.

Dodatne informacije

FacebookTwitterLinkedin